Upozorenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

O nama

Firmu Limitless Trade d.o.o. sačinjava mladi tim stručnjaka iz oblasti elektronike i telekomunikacija.

Firma se zasniva na međunarodnoj saradnji i razmeni iskustava. Njen osnovni cilj i funkcija su pružanje podrške servisima sličnih ili istih oblasti, pri radu.

Možete nam postaviti sva pitanja vezana za probleme pri Vašem radu, na koja će naši stručnjaci u najkraćem mogućem roku dati odgovor.

U okviru naše firme možete nabaviti niz proizvoda koji nisu uvek dostupni na nasem tržištu, a koje odlikuje ORIGINALNOST i TEHNIČKA ISPRAVNOST. Naš trenutni asortiman možete pronaći na početnoj stranici ove web aplikacije.

Napominjemo da svu robu možete naručiti putem sajta ili telefonom, pri čemu je formiranje cena moguće shodno količini naručene robe, a ista će Vam biti dostavljena uglavnom u najdužem periodu od 48h na željenu adresu, pri čemu se plaćanje vrši tek po isporuci robe.

Naš osnovni cilj je da pravi serviser u svakom datom trenutku ima sav potreban materijal za rad, a da ni u jednom trenutku ne mora da napusti svoje radno mesto.

Naša predstavništvo se nalazi u Beogradu.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate, mi smo uvek tu za vas.

Pomoći ćemo Vam!

Sve najbolje,

Limitless Trade d.o.o. - Tim koji pobeđuje!


LIMITLESS TRADE D.O.O. BEOGRAD

MB: 21268895

PIB: 109927966

Nalazimo se u sistemu PDV-a

Adresa: B. VOJVODE PUTNIKA 36, Beograd

Direktor: Nenad Perić

Kontakt telefon: 0668583803

Email: limitless.rs.office@gmail.com